Verheugd over 150+ 5-sterren reviews op ons Filament en een Sneak Peek naar onze Lightweight PLA!

Verheugd over 150+ 5-sterren reviews op ons Filament en een Sneak Peek naar onze Lightweight PLA!

Beste Filament liefhebbers,

Bij tm3dfilament geloven we dat innovatie en kwaliteit de hoekstenen zijn van een succesvolle 3D-printervaring. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten heeft geleid tot een mijlpaal waar we met trots over willen vertellen: we hebben meer dan 150 vijfsterrenrecensies ontvangen op ons Filament, en we kunnen niet trotser zijn! Dit succes is een duidelijke erkenning van onze inspanningen om u, onze gewaardeerde klanten, te voorzien van de best mogelijke 3D-printmaterialen.

Onze Gewaardeerde Klanten

Allereerst willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan al onze gewaardeerde klanten. Jullie steun en vertrouwen in onze producten hebben deze geweldige prestatie mogelijk gemaakt. Het is jullie feedback, enthousiasme en loyaliteit die ons elke dag inspireert om te streven naar verbetering en vernieuwing.

De Kracht van Kwaliteit

Bij tm3dfilament geloven we dat kwaliteit de kern is van een buitengewone 3D-printervaring. Daarom hechten we veel waarde aan ons productieproces, waarbij we gebruikmaken van de beste materialen en geavanceerde technologieën om consistent hoogwaardig filament te produceren. We begrijpen dat nauwkeurigheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor 3D-printprojecten, en daarom zijn we trots om te zien dat onze inspanningen hun vruchten afwerpen in de vorm van uw positieve beoordelingen.

Een Sneak Peek: Lightweight PLA

Bij tm3dfilament blijven we vooruitkijken en zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om uw 3D-printervaring te verbeteren. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we momenteel werken aan ons nieuwste product: Lightweight PLA. Dit baanbrekende filament is ontworpen om dezelfde kwaliteit en prestaties te bieden als ons reguliere PLA, maar met een aanzienlijk lager gewicht. U kunt straks rekenen op gemakkelijker en sneller printen zonder in te leveren op de uitstekende resultaten die u van ons gewend bent.

Speciale Korting voor Onze Loyaliteit Klanten

Als blijk van dankbaarheid voor uw steun en vertrouwen willen we u graag belonen met een exclusieve korting. U ontvangt 10% korting op uw bestelling van minimaal 4 rollen van 1kg met behulp van de kortingscode: 5sterren. Dit is onze manier om onze waardering te tonen voor de geweldige community van makers die ons heeft geholpen bij het bereiken van deze mijlpaal van 150+ 5-sterren reviews.

Sluiting

Nogmaals, namens het hele tm3dfilament-team, willen we onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die onze producten heeft beoordeeld en gekozen. We zijn verheugd om samen met u verder te gaan op deze reis van innovatie en uitmuntendheid in de wereld van 3D-printing.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze aankomende Lightweight PLA en andere opwindende ontwikkelingen. We kijken ernaar uit om u binnenkort te voorzien van dit nieuwe en geweldige filament!

Happy 3D-printing!

Met vriendelijke groet, Het tm3dfilament-team

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published

Sidebar

Blog categories

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Recent Post

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.