about us

about us

about us

about us

about us

about us

about us

about us

about us

about us

Over TM3D

Welkom bij TM3D, jouw deskundige in de Nederlandse 3D-printindustrie. Met onze rijke geschiedenis van meer dan vijftig jaar in productie en ontwikkeling, hebben we ons ontwikkeld tot een voorhoede van 3D-printmaterialen, gedreven door de passie voor uitmuntendheid in additive manufacturing. 


Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard; elk product dat onze fabriek verlaat, draagt het teken van superieure kwaliteit, ondersteund door ISO 9001:2015 kwalificatie en meer dan dertig controles tijdens de productiefase. Dit zorgt ervoor dat je, met TM3D's producten, alleen de beste resultaten in 3D-printen behaalt. 
TM3D's flexibiliteit in productiecapaciteiten betekent dat we aan elke vraag kunnen voldoen - van kleine tot grote spoelen, met of zonder spoel, in alle denkbare kleuren. Onze R&D-afdeling staat klaar om elk speciaal filament te ontwikkelen dat aan jouw unieke eisen voldoet, waarmee we onze passie voor innovatie en klanttevredenheid benadrukken. 
Naast de productie, delen we onze expertise door ook te printen op professionele en doe-het-zelf printers voor testen, prototypen en kleine series. Bij TM3D combineren we onze praktijkervaring met diepgaande kennis om je te ondersteunen in de wereld van 3D-printtechnologie. 

Ontdek de toekomst van 3D-printen met TM3D, waar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid samenkomen om jouw creatieve visie tot leven te brengen. Welkom in de wereld van TM3D, waar elke draad leidt naar perfectie in printen.
IMG_4700